Gezim Pirku, på Neqtar, agerade exklusiv finansiell rådgivare åt ägarna i B Göransson Produktion i samband med att VIMAB Group förvärvar 100% av aktierna.

Vimab Group AB (publ) (”Vimab Group” eller ”Bolaget”) har ingått ett aktieöverlåtelseavtal med ägaren av B Göransson Produktion AB (”B Göransson”) avseende förvärvet av samtliga aktier i B Göransson i enlighet med den avsiktsförklaring som kommunicerades genom pressmeddelande den 17 april 2023. Tillträde till aktierna i B Göransson beräknas ske under vecka 27 2023.

Vimab Groups VD, Peter Fredell, kommenterar förvärvet:

”Vi är mycket glada att B Göransson Produktion AB nu är en del av Vimab Group. B Göransson passar oss utmärkt ur ett industriellt perspektiv, och förvärvet är väl i linje med vår strategi att köpa framgångsrika och välskötta bolag”.

B Göransson är en mekanisk verkstad och legotillverkare med lång erfarenhet inom kapning, kantpressning, svetsning och metallbearbetning. Bolaget är baserat i Staffanstorp, har idag tio anställda och erbjuder sina kunder allt från enstyckstillverkning och prototypframtagning till serietillverkning.

Dela artikeln på sociala medier