Anders Holm, partner på Neqtar, var både delägare och agerade rådgivare åt ägar-gruppen på Tyringe Konsult i samband med att PipeChain Group förvärvade bolaget.

– Vi är mycket nöjda med att kunna presentera denna lösning. Att gå samman med PipeChain kommer möjliggöra ännu starkare tillväxt. Tillsammans får vi ett väldigt attraktivt erbjudande och Tyringes lösningar för tull- och transporthantering blir ett starkt komplement inom PipeChain. Utöver det stärkta erbjudandet kommer vi på sikt få skalfördelar i försäljning, utveckling och leverans. Medarbetarna är viktiga för oss och våra kunder och den nu samlade kompetensen bland våra 80 medarbetare kommer ge oss och våra kunder nya möjligheter, säger Jens Dremo, vd i Tyringe.

Samgåendet uppges vara viktigt för den fortsatta uppbyggnaden av PipeChains affärsområden för supply chain management-system för stora kunder med internationell verksamhet respektive digitala branschnätverk för Fordonsindustri och Handel. Tillsammans blir PipeChain och Tyringe ledande i Norden inom Supply Chain-digitalisering.

Dela artikeln på sociala medier