Genomförda transaktioner

Nedan presenteras vilka uppdrag och företagstransaktioner vi har genomfört.

Deltatec AB

Gezim Pirku & Bryan Gallagan , på Neqtar, har agerat exklusiv finansiell rådgivare åt ägarna på Deltatec AB i samband med att Selatek AB förvärvar 100% av aktierna.

Solotec Energiteknik AB

Bryan Gallagan,  partner at Neqtar, agerade exklusiv finansiell rådgivare åt ägarna på Solotec Energiteknik AB i samband med att Sparc Group förvärvade 100% av aktierna. https://www.sparcgroup.se/

Söderåsens Mur-& Kakel AB

Bryan Gallagan, partner på Neqtar, har agerat exklusiv rådgivare åt ägarna på Söderåsens Mur & Kakel i samband med att Balco Group (publ) förvärvar majoritet av aktierna.

Tyringe Konsult

Anders Holm, partner på Neqtar, var både delägare och agerade rådgivare åT ägargruppen på Tyringe Konsult i samband med att PipeChain Group förvärvade 100% av aktierna.

Löfgrens El i Tranås AB

Bryan Gallagan och Gezim Pirku, på Neqtar, har agerat exklusiv finansiell rådgivare åt ägaren på Löfgrens EL i samband med att Hjo Installation förvärvar 100% av aktierna.

Nordanå Transport AB

Anders Holm och Bryan Gallagan, på Neqtar, har agerat exklusiv finansiell rådgivare åt ägarna på Nordanå Transport i samband med att Sandahlsbolagen Sweden förvärvar 100% av aktierna.

Kullander

Anders Holm, partner på Neqtar, har agerat finansiell rådgivare åt ägarna på Kullander samt DNS IT  i samband att bolaget såldes i början av 2022. Kullander och DNS IT ingår numera i Adrerian Group AB.  https://www.aderian.se/.

Vimab Group förvärvar 100% av aktierna i B Göransson Produktion AB

Gezim Pirku, projektansvarig på Neqtar, har agerat finansiell rådgivare åt ägarna på B Göransson Produktion i samband med att VIMAB  Group förvärvat 100% av aktierna i B Göransson Produktion.

Sparc Group

Bryan Gallagan,  partner at Neqtar, agerade exklusiv finansiell rådgivare åt ägarna på Solotec AB i samband med att Sparc Group förvärvade 100% av aktierna. https://www.sparcgroup.se/

A&O CNC AB

Bryan Gallagan, partner på Neqtar, har agerat exklusiv finansiell rådgivare åt ägarna i AoO CNC i samband med att Vimab Group (publ) förvärvar 100% av aktierna. https://www.vimabgroup.com/

Algomin

Bryan Gallagan, partner på Neqtar, har agerat finansiell rådgivare åt ägarna på Algomin i samband med ett sk ”Suprise offer”.

Skoparp

Bryan Gallagan, partner på Neqtar, har agerat finansiell rådgivare åt Skoparp i samband med potentiella tilläggsförvärv samt bolagets förvärvsstrategier.

Kapitalgruppen

Kapitalgruppen

Bryan Gallagan, partner på Neqtar, har agerat rådgivare i samband med ett pågående rättsfall avseende värderingsfrågor.

Glas In AB

Bryan Gallagan, partner på Neqtar, har agerat finansiell rådgivare åt ägarna i samband med delförsäljning av aktierna till extern part.

Carousel

Neqtar har agerat rådgivare åt ägargruppen på Carousel  i samband med kapitalmarknads frågor och övriga aktie relaterade frågor.